Om Sallén     |     Kontakta oss
sallenlogo_payoff_ny
Hem Våra affärsområden Referensprojekt Arbeta hos oss
Butik
 
 

Vår verksamhet är uppdelad i fem affärsområden där fyra av dem är med inriktining elinstallation. Det femte är butiksverksamhet med inriktning vitvaror, hem-el och belysning.

Våra fyra affärsområden inom elinstallation är uppdelade på Entreprenad, Kraft / Automation, Telecom och Service / Eftermarknad där vårt erbjudande inom respektive ben är anpassat efter kundens behov.

NYA MARKNADER OCH NYA MÖJLIGHETER

Utveckling av nya tekniker går allt fortare och kravspecifikationer från beställare blir alltmer invecklade, vilket kan innebära svårigheter för de aktörer som inte tänker framåt men även möjligheter för de som som ligger i framkant. Det gör vi och det tänker vi fortsätta att göra.

» Läs mer om våra REFERENSPROJEKT här!

Kompetens och erfarenhet

Våra elektriker utför under ledning av våra projektledare både små och stora elinstallationer över hela Mälardalen, allt från helhetslösningar/entreprenader till mindre installationer i befintliga anläggningar. Ekonomisk uppföljning och den dagliga kontakten med kunder, beställare och leverantörer sköter våra projektledare.

Affärsområden elinstallation

  Entreprenad

  Kraft / Automation

  Telecom

  Service / Eftermarknad

© Sallén Elektriska AB     |     Box 916, 751 09 Uppsala     |     Besök Fyrisborgsgatan 2     |     018-16 06 00     |     info@sallen.se