Om Sallén     |     Kontakta oss
sallenlogo_payoff_ny
Hem Våra affärsområden Referensprojekt Arbeta hos oss
Butik
 
 

Puff_effektplus_left.png

index_eltest.png

Dolda elfel kan visa sig vara livsfarliga. Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall döden. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-före-datum?

 

sevice_eltestKontrollera ditt hems elsäkerhet med några enkla klick i EIO's självtest och få en fingervisning om du och dina nära och kära är i riskzon.

Är din bostad elsäker?

Gå in på EIO Eltest och gör självtestet - klicka här!

 

Blev det en hög poäng på testet?

Vi hjälper dig med ett EIO Eltest - kontakta oss här!

 

EIO Eltest är avdragsgillt i samband med köp eller försäljning av bostad

Mäklarprovision, värdering, besiktning, annonser, juridisk hjälp och tillfällig magasinering vid försäljning av en bostad är också avdragsgillt i deklarationen. Däremot är inte städning, packning och flyttransport avdragsgillt, utan räknas som levnadskostnader av Skatteverket.

Rot-avdraget gäller då fel ska rättas till som upptäcktes vi en EIO Eltest

Om en elinstallatör har genomfört en EIO Eltest och upptäckt fel eller brister i en elanläggning kan avdrag göras om det gäller underhåll, renovering, ombyggnad eller tillbyggnad. - Läs mer om ROT-avdrag här!

© Sallén Elektriska AB     |     Box 916, 751 09 Uppsala     |     Besök Fyrisborgsgatan 2     |     018-16 06 00     |     info@sallen.se